Hvis du går i 1.-7. klasse og skal være hjemme i høstferien, har vi en kjempegod idé til hva du kan gjøre! Du kan nemlig lære deg verdens morsomste ballspill: HÅNDBALL! 

 

Norges Håndballforbund er ansvarlig for REMA 1000 Håndballskolen, som arrangeres i skolens ferieuke, av din lokale håndballklubb.  

Dette er REMA 1000 Håndballskolen:
Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball. Det vil bli lagt opp til allsidig trening og lek, slik at barna har det gøy. Håndballskolen varer i tre eller fem dager fra kl. 09.00 til 15.00. Du får servert lunsj hver dag, men det kan være lurt å ha med drikke og noe frukt til mellommåltid.  

Dette får du:
Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball, t-skjorte, drikkeflaske og diplom.  

Påmelding:
Foresatte/foreldre melder deg på REMA 1000 Håndballskolen på www.handball.no/handballskoler. Her vil du også finne oversikt over priser og arrangørklubber. Deltakerpåmeldingen åpner torsdag 15. august og stenger torsdag 19. september for skoler i uke 40 og torsdag 26. september for skoler i uke 41.    

Ytterligere informasjon:
Ønsker du ytterligere informasjon, ta kontakt med din lokale håndballklubb. 

Med vennlig hilsenNorges Håndballforbund

Våre sponsorer

Sidene er beskyttet av kopirett – IL BLEST © 2018