IL Blest stanser alle aktiviteter

Blest stanser alle våre aktiviteter fra dags dato!

Med bakgrunn i smittesituasjonen rundt coronaviruset må vi ta vår del av samfunnsansvaret, og bidra til at faren for smittespredning minimaliseres så mye som mulig.

Hovedstyret har derfor besluttet at all aktivitet i idrettslaget avlyses fra og med dags dato. I første omgang vil aktivitetsstopp gjelde frem til over påske, men situasjonen vurderes selvfølgelig fortløpende.

Avgjørelsen er tatt i samråd med kommuneoverlege og de retningslinjer som ligger til grunn fra FHI, NIF og de andre særforbundene.

Les mer her...

Årsmøte 2020

Velkommen til årsmøte i IL Blest

Sted: Blesthallen
Tidspunkt: Onsdag 11.03.20, kl. 19:00

Innkomne saker må være styret i hende senest to uker før møtet, onsdag 26.02.20. Kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Med vennlig hilsen IL Blest - hovedlaget

Last ned sakslisten her

ÅRSMØTE I IL BLEST

Mandag 11. mars kl. 19.00 i Blesthallen

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, må sendes styret innen 25.02.19.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside ilblest.no

Med vennlig hilsen

Hovedstyret

 

REMA 1000 Handballskole

Hvis du går i 1.-7. klasse og skal være hjemme i høstferien, har vi en kjempegod idé til hva du kan gjøre! Du kan nemlig lære deg verdens morsomste ballspill: HÅNDBALL! 

Les mer

Våre sponsorer

Sidene er beskyttet av kopirett – IL BLEST © 2018